Trinol multikill electronic Mouse trap

Beskrivelse:

Trinol Multikill Electronic Mousetrap er en elektronisk musefelle med "multi-kill" funksjon, den kan fange opp til 10 mus av gangen.

Fellen bruker enten 4 C batterier eller 6 V AC adapter (følger ikke med).

Med Trinol multikill electonic mousetrap får man en effektiv musefelle, som tar livet av mus på en human måte, og som fanger opp til 10 mus av gangen og mer enn 100 mus pr. batterisett.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Sørg for at enheten er slått av og sett inn 4 stk C-batterier. Åbne skuffen for åte og legg en liten mengde klebrig og attraktivt åte i skuffen. Plasser fellen på ønsket sted, gjerne mat en vegg der mus ofte ferdes. 

Slå på fellen: Du ser et langt, grønt lyssignal etterfulgt av to lyssignaler, og fellen er klar til bruk. 

Beregnet til innendørs bruk. Unngå kontakt med døde skadedyr. Enkel at rengjøre. Sikker og pålidelig og med lang batterilevetid. Indikasjon ved lavt batteriniveau. Må ikke brukes i vådrum eller i forbindelse med vann. Batterier og AC adaptor er ikke inkludert. Feil bruk av produktet kann føre til elektrisk støt eller alvorlig personskade. Opbevares utilgjengeligt for barn, kjæledyr og brennbare materialer. Bruk aldri produktet på våte overflater for aå unngå elektrisk støt. Hold apperatet unna væsker. Hold pacemakere og andre livsopprettholdende apparater mindst 30 cm unna. Kontakt lege hvis du får støt.

Importer:
Trinol A/S
Søagervej 9, DK-9500 Hobro
Tel.: +45 9632 0064
trinol@trinol.dk

Relaterede produkter